Over Aquariadise

Aquariadise is een website over alle aspecten van het zoetwateraquarium. Het doel van de site is het verspreiden van kennis over het houden van aquariums en het helpen en inspireren van beginnende èn ervaren aquarianen. Daarom is er informatie te vinden over het beginnen van een aquarium, profielen van vissen, ongewervelden en planten, visbestanden uitkiezen, het opbouwen van aquascapes en veel meer. Vergeet niet om alle categorieën te bekijken, je te abonneren op de tweewekelijkse nieuwsbrief en een kijkje te nemen naar Aquariadise op Tumblr en Facebook!

Over Marijke

Hoi! Ik ben Marijke. Ik ben 20, woonachtig in Nederland en studeer op dit moment Communicatiewetenschap. Ik ben in 2010 begonnen met het houden van aquariums toen ik een garnalenbakje van 20 liter aanschafte. Een paar upgrades later staat er nu een aquarium van 245 liter met twee sluierstaartgoudvissen!

Ik ben in 2011 begonnen met bloggen en daarna nooit meer gestopt. Aquariadise was mijn eerste website en is in 2016 opgevolgd door Houseplant Central, waar van alles te vinden is over kamerplanten. Het schrijven van artikels voor de websites is mijn grote passie en hopelijk kan dit bloggen uiteindelijk mijn full-time baan worden. Als je graag meer wilt weten over Aquariadise of Houseplant Central, twijfel dan niet om contact op te nemen. Bedankt voor het bezoeken van Aquariadise, hopelijk helpt de site je te inspireren!

Schrijf je in voor de Aquariadise nieuwsbrief!

[yikes-mailchimp form=”2″]

oranda goudvis